Welkom op onze website

KASMOUS17

Onze prachtige villa "Kas Mous" staat op het relaxte eiland Bonaire, sinds 10-10-'10 een bijzondere tropische gemeente van Nederland. De villa beslaat 400 m2 bebouwde oppervlakte, staat op 2000 m2 eigen grond op een helling van de residentiële wijk Sabadeco en heeft een 180 graden onbeperkt uitzicht over de Caribische zee en over het eco-eiland Klein Bonaire.

Het is van alle gemakken voorzien, bestaat uit 3 zeer ruime slaapkamers en 3 badkamers. Het beschikt over een grote living maar, is bovenal zeer tropisch door de overdekte veranda die over de gehele voorkant van het huis loopt. Aan de veranda zit bovendien een 15 meter lang en 3 meter breed zwembad waarin men echt “baantjes” kan trekken.

Het huis is zo gebouwd en zo geplaatst dat de heersende winden (de noordoostpassaat) er vrij doorheen kunnen waaien waardoor er sprake is van optimale koeling. De airconditioning aanwezig in de slaapkamers moet dan ook beschouwd worden als ondersteuning in die gevallen dat de wind het even af laat weten. Het gehele huis is ingericht en ingesteld op “het buiten leven”. Het strand en enkele gerenommeerde duikplaatsen liggen op slechts enkele minuten van de villa verwijderd. Naar de hoofdstad Kralendijk is het 7 minuten per auto. De sfeer is onthaastend en geeft je volop de gelegenheid lekker te relaxen.